2011. október 3., hétfő

Cukkini fasírt


Nem tudom ki hogy van vele, de nálam cukkini mindig van a hűtőben. Mindenhez felhasználható, húshoz, leveshez, szóval nagy kedvenc. Szeretek uzsonnára meleg ételt készíteni, amit a gyerekek is szeretnek, nem tart sokáig, és finom is. Na ez éppen ilyen. Még Borika is megkóstolta a 4 fogával 9 hósan, és nyammogta:-)
Ki lehet próbálni mást zöldséggel is, vagy vegyesen.

Hozzávalók (kb. 15 db-hoz):

2 nagy cukkini
15 dkg pannónia sajt
fél cs. petrezselyem
2 tojás
só, bors
2 ek zsemlemorzsa (vagy amennyit elbír, nálam jöhet 3-4 ek is)

A cukkinit mossuk, hámozzuk, nagy luku reszelőn reszeljük a sajttal együtt.
Aztán bele mindent egy nagy tálba, összegyúrjuk őket.
Ne legyen nagyon puha a massza, de azért nem kell telepakolni zsemlemorzsával sem. A 3-4 ek max. elég.
Olajat forrósítunk egy serpenyőben, közepes lángon, és kanállal halmokat merünk a masszából.
Pirulásig sütjük, majd fordítjuk őket.

2 megjegyzés:

  1. Még sosem ettem, de ilye kipróbálnom

    VálaszTörlés
  2. The Star Grand at The Star Gold Coast - JTG Hub
    With a stay at The Star Grand at The Star 충청북도 출장안마 Gold Coast in Gold 평택 출장안마 Coast, 창원 출장마사지 you'll 태백 출장샵 be 성남 출장샵 centrally located in Australia's Gold Coast, steps from LINQ Promenade and

    VálaszTörlés

Related Posts with Thumbnails